RESTAURANT IZU

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2671 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Izu. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 19:35 De bestelde bubbel thee was er niet meer en we werden hierover gebeld . Super service
23 jan 2023 om 13:13 eten was lekker! zeker voor herhaling vatbaar!
16 jan 2023 om 21:36 Prima, snel en lekker
16 jan 2023 om 18:46 Was 20 minuten te laat en lauw
15 jan 2023 om 13:00 Dikke afknapper. De daging smoor was zó flauw en smaakloos. Waar is de spice? Dit is Indisch eten, geen hollands . De bubble tea was ook gevalletje 'mom can we get bubble tea' 'no, we have bubble tea at home' Bubble tea at home:
14 jan 2023 om 20:37 Weer te laat, eten was super
8 jan 2023 om 15:08 Beste sushi die ik ooit heb besteld bezorging was perfect optijd. Volgende keer bestel ik hier weer. Heel erg benieuwd naar alle andere gerecht op de kaart. Breed assortiment.
7 jan 2023 om 19:52 Vriendelijk bezorgd, alles ook compleet maar kwaliteit vond ik minder. Hakau was ook slijmerig ipv steviger dus ik denk dat het niet helemaal gaar was. Crispy ebi was erg groot waardoor het lastiger te eten was. Beetje jammer
6 jan 2023 om 22:22 Goed eten, vriendelijk bezorgd. Wel vooraf geinformeerd over lang levertijd. Komt niet so vaak voor…
5 jan 2023 om 20:21 Was netjes op tijd geleverd en ook nog warm ook! Heeft heerlijk gesmaakt!
4 jan 2023 om 21:32 Weer heerlijk. Echt smullen
4 jan 2023 om 20:33 Lekker